Loombands, daar heb je inmiddels vast al wel van gehoord. Het is de nieuwe rage in Nederland. Met loombands elastiekjes kun je armbandjes en kettinkjes maken. Een leuke manier om creatief bezig te zijn.

De armbandjes maak je op een zogenaamd loombord. Dat is een plastic bord met haken. Om de haakjes heen bevestig je elastiekjes. En met een loomnaald, eerst soort haaknaald, lus je de elastiekjes in elkaar. Door het mixen met gekleurde loom elastiekjes creeër je zelf een unieke loom armband!

Vervolgens kun je je loomarmbandje nog decoreren met loom charms. Deze charms zijn een soort bedeltjes, ze lijken wel wat op de jibbitz van vroeger. De bedeltjes kun je met kleine haakjes aan het armbandje vastmaken.

Er wil je helemaal origineel zijn? Maak dan eens een loom horloge! Het uurwerk koop je kant en klaar. Het bandje maak je zelf. Naast armbandjes en horloges kun je ook nog figuurtjes maken van de loombandjes. Kijk maar eens op internet! Je zult genoeg leuke ideeën tegen komen van wat je met loom bandjes allemaal kunt doen. Wil je loombands bestellen? Bezoek dan onze site!


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

 


Presents at home