Fietstassen, ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Toch is het vaak nog een hele klus om een bijpassende fietstas voor je fiets te vinden. Past de kleur van de fietstas een beetje bij de fiets? Past de tas op de bagagedrager? Is de fietstas groot genoeg voor hetgeen waarvoor ik de tas wil gebruiken?

Gelukkig hebben we in Nederland een groot aanbod aan fietstassen. Nederland is immers een fietsland en dat is dan ook waarschijlijk de reden dat je in ons land de meeste fietsfabrikanten kunt vinden.

Het bekendste merk is Basil. Basil fietstassen zijn degelijke fietstassen met een bijzonder trendy uitstraling. De tassen zijn stevig, waterafstotend en prijzen variëren van circa 16 euro tot aan 60 euro. Een minder bekend merk zijn de Poort fietstassen. Deze fietstassen zijn gemaakt van ontzettend dik tafelzeil. Voordeel van tafelzeil fietstassen is dat de fietstas absoluut waterdicht is. Daarnaast geeft het merk aan dat dit tafelzeil niet scheurt en niet verkleurd! Belangrijke aspecten bij het aanschaffen van een fietstas dus!

Aangezien er een flinke groei is in het aantal E-bikes op straat. Groeit ook de vraag naar speciale fietstassen voor de E-bike. Uiteraard springen fietstas fabrikanten hier op in en zijn er tegenwoordig diverse fietstassen voor de electrische fiets verkrijgbaar. Mocht je een fiets hebben met een hele brede bagagedrager? Dan zijn dubbele fietstassen wellicht ook nog een optie. Met de dubbele fietstas bedoelen we twee losse fietstassen, afpakfietstassen. Deze tassen klik je aan beide kanten van je bagagedrager. Erg handig, want mocht je bijvoorbeeld boodschappen willen doen, dan til je de solo fietstas zo van de drager en dient deze als handige boodschappentas in de supermarkt.

Mocht je het niet zo op fietstassen hebben, maar wil je toch vaak spulletjes op je fiets vervoeren? Dan is een fietskrat een goed alternatief. Het fietskrat dien je wel op een voorrekje op de fiets te plaatsen. Maar deze rekjes zijn overal verkrijgbaar. Met speciale bandjes kun je het fietskrat dan vast maken op je fiets. Fietskratten zijn er overigens in allerlei maten. En ook zijn er fietskratten voor kinderen.

Mocht je je fiets nog verder willen decoreren? Wat dacht je van hippe bloemslingers? Een fietsvaas waar je bloemetjes in kunt doen. Hippe fietsbellen, grappige sloten en fietsstickers. Allemaal leuke fietsaccessoires waarmee je je fiets kunt pimpen! In grote steden zoals Amsterdam bijvoorbeeld, kijk je vaak je ogen uit. Sommige mensen maken werkelijk complete kunstwerken van hun fiets. Ach en waarom ook niet? We're loving it!


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Presents at home