Aan een brievenbus wordt over het algemeen weinig aandacht besteed. Jammer, want een brievenbus is in principe hét paradeplaatje van je woonomgeving. De brievenbus staat vaak pontificaal voor je woning. Waarom dan alleen voor functionaliteit kiezen als het oog ook wat wil? Wij hebben de grootste collectie brievenbussen van Europa! Van simpel, functioneel tot uiterst geavanceerd en uniek! Prachtige postbussen gemaakt van staal, aluminium, glasvezel, hout en kunststof. Zoek je een RVS brievenbus, een vrijstaande brievenbus, een wandbrievenbus, een Amerikaanse brievenbus? Bezoek dan eens onze website of breng een bezoekje aan onze brievenbuswinkel voor persoonlijk advies.

Bezoek onze website in brievenbussen, klik op onderstaande link:
Brievenbus 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

In Nederland hebben de meeste mensen die in een huurwoning wonen een brievenbusklep in de voordeur zitten. Makkelijk want zo hoef je nooit naar buiten om de post op te halen. Nadelen van een deurbrievenbus zijn er ook te noemen. Zo kan een deurbrievenbus de kans op een inbraak via hengelen vergroten en kunnen baldadige personen bijvoorbeeld vuurwerk of andere ongewenste dingen naar binnen gooien met alle gevolgen van dien.

Met een buitenbrievenbus houd je je bezoekers op afstand. En dat betekend in ieder geval dat je geen brandgevaar in huis loopt. Helaas loop je met een buitenbus nog altijd het risico dat mensen rotjes en strijkers in je brievenbus gooien. Het beste kun je rond oud en nieuw even je bus naar binnen halen of de klep afplakken. Zo voorkom je dat je postkast slachtoffer van vuurwerk vandalisme wordt.

 


Presents at home